Suïcidale gedachten

Indien het leven grauw en grijs lijkt en je de wanhoop nabij bent, bedenk dan dat er altijd mensen zijn die je willen helpen.

We horen op dit moment regelmatig over mensen die er zelf voor gekozen hebben om uit het leven te stappen. Vaak horen we ook dat de omgeving geen signalen heeft opgepikt of heeft ontvangen dat de betreffende persoon zo zwaar door het leven ging.

Uit onze ervaring blijkt dat het delen van je gedachten en gevoelens al een deel vrijheid biedt. Het gevoel van “niemand begrijpt mij of ik moet het alleen doen” kan zorgen dat je in een nog diepere neerwaartse vicieuze cirkel terecht komt.

Wij willen je graag helpen om uit deze vicieuze cirkel te ontsnappen.

Het kan voelen als een eenzaam isolement, een isolement dat zo dicht om je heen zit dat het lijkt of er geen andere uitweg meer is dan zelf je leven te beëindigen.

Wij willen samen met jou een traject aangaan waarin je stapje voor stapje uit je isolement kan komen. Waarin je weer ruimte krijgt en in plaats van beklemming rust mag ervaren. Je gedachten weer zachter en helderder mogen worden.

Gun jezelf de kans.