Werkwijze/Tarieven

Werkwijze
Hoe werkt een traject bij Cintra?

Een coachtraject bestaat doorgaans uit een aantal coachgesprekken. Er is altijd eerst een oriënterend gesprek waarin je gaat ontdekken of wij iets voor jou kunnen betekenen en of er een klik is. Voorwaarde voor ons is dat het voor jou goed voelt. Als blijkt dat er overeenstemming is volgt er meestal aansluitend een coachgesprek.

Het eerste gesprek duurt 1 tot maximaal 2 uur. Daarna is er wekelijks een vervolggesprek. Later in het traject worden de tussenpozen in overleg langer. Door de gesprekken krijg je inzicht in je situatie. Je gaat merken dat je weer een keuze hebt. Cliënten van ons vergelijken het weleens met hand in hand uit een donker bos lopen. Je voelt je verdwaald en verdrietig maar langzaam aan komt er meer licht, wordt je tred steviger en durf je af en toe de hand los te laten. Het vertrouwen in jezelf en in het leven groeit weer. De handvatten die je van ons krijgt zullen je helpen om in contact te komen met je eigen kracht, je gaat begrijpen hoe bepaalde situaties zijn ontstaan en er komt ruimte om daar waar nodig je eigen creativiteit aan te boren om je leven opnieuw vorm te geven.

Intake
Bij ons is een intake een volledig onderdeel van het coachingstraject, een goede intake zet de fundering voor een succesvol eindresultaat. Bij alle trajecten is er een gratis intakegesprek waarna eventueel direct bij wederzijdse instemming een eerste consult volgt of een vervolgafspraak ingepland wordt.

Tarieven

Particulieren:
Individueel coaching traject € 65,- per gesprek
Kernvisieconsulten € 65,- per gesprek

Zakelijk:
Verzuimbegeleiding € 95,- per gesprek

Scholen:
Coaching € 65,- per gesprek
Scholen Trainingen € 65,- per coach per uur

Bekijk hier de algemene voorwaarden